• Wuhan Spico Machinery & Electronics Co., Ltd.
  Hany Samy
  Ik vind wat niet ik kan zeggen en ik weet niet het hoe te om u te danken. Het was een grote week met u en het was één van de beste tijden die ik ooit heb gehad. uw werkgever is uitstekend en de fabriek is zeer goed Ik zal alle u ik zo veel mis u missen Dank u Samy Hany
 • Wuhan Spico Machinery & Electronics Co., Ltd.
  hazelaar
  Dank u zeer voor de opleiding en voor het zijn grootmoedige gastheren. Wij hebben een onze kennis in goed gebruik geleerd en gezet. Betreffende de bril voor ons steekproefmodel, zullen wij aan u terugkeren zodra wij meer informatie hebben verzameld. Opnieuw, dank u voor het aanpassen van ons in de opleiding J
 • Wuhan Spico Machinery & Electronics Co., Ltd.
  Wen
  Dank voor de gastvrijheid tijdens ons bezoek aan uw bedrijf. Wij wachten op uw revisieaanbieding met inclusieve het verschepen kosten. Dank.
Contactpersoon : Kathy Wong
Telefoonnummer : +8618627949609
Whatsapp : +8618986068523

Van het de Brandwater van NFPA20 GB6245 de Jockeypomp 25GPM Brandbestrijdingssysteem om Te bouwen

Plaats van herkomst China
Merknaam CNP NM FIRE
Certificering ISO/CCCF
Min. bestelaantal 1set
Prijs Negotiation
Verpakking Details export verpakkingen
Levertijd 30-45 werkdagen
Betalingscondities L / C, T / T

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Certificering ISO/CCCF Stroom Tot 1000GPM
Controlepaneel DE BRAND VAN CNP NM Kleur Rood
Materiaal Roestvrij staal Hoofd 100-220PSI
Hoog licht

de jockeypomp van het brandwater

,

de pomp van de brandbestrijdingsjockey

Laat een bericht achter
Productomschrijving

NFPA20 en GB6245 Standaard 25GPM brandtrainerpomp voor brandbestrijding

 

 

Fire Jockey Pump Inleiding:

 

De pomp is een zeer belangrijk onderdeel van een brandpompsysteem en van het hele brandbeschermingssysteem.Het is ontworpen om de druk in een brandbeschermingssysteem te verhogen tot een bepaald niveau wanneer het systeem niet actief isDit is bedoeld om ervoor te zorgen dat de brandpomp niet voortdurend hoeft te werken en dat het systeem niet willekeurig afgaat.Het is ook ontworpen om het brandsprinklersysteem te beschermen tegen beschadiging in geval van brand en waterlek in de leidingenDe jockeypomp bestaat uit een driedelige montage en op de meeste plaatsen zijn er strikte installatierichtlijnen om te garanderen dat deze werkt zoals bedoeld.

 

Om te begrijpen hoe de jockeypomp werkt, is het belangrijk om te begrijpen hoe het brandsprinklersysteem werkt.Het sprinklersysteem bestaat uit buizen met onder druk geplaatst water en koppen die zijn ontworpen om te gaan werken wanneer een bepaalde hoge temperatuur wordt gedetecteerdAls de koppen open gaan, daalt de waterdruk in de leidingen omdat het water eruit stroomt.een brandpomp begint automatisch meer water door het leidingsysteem te sturen om het vuur te blijven blussen.

 

Hoe te kiezen:

 

It should be chosen so as to get into operation in a period as much as 10 minutes and bring the pressure to the desired level upon detecting a leakage that may be evident in the fire-extinguishing system.
Het wordt geselecteerd bij 1% van de nominale stroom van de stroom (min. 1 GPM) en bij een druk van meer dan 10% van de nominale druk.

 

Performance-bereiken:

 

CCCF: Q:0.25-125L/S H:0.40-2.5Mpa

NFPA20: Q: 100-1000GPM H:100-220PSI

 

 

Toepassing:

 

Grote hotels, ziekenhuizen, scholen, kantoorgebouwen, supermarkten, commerciële woongebouwen, metrostations, treinstations, luchthavens, soorten transporttunnels, petrochemische fabrieken,warmtecentrales, terminals, oliedepoten, grote magazijnen en industriële en mijnbouwbedrijven, enz.

 

Een jockeypomp is een kleine pomp die is aangesloten op een brandsprinkler om de druk in de sprinklerbuizen te handhaven.die zal worden gedetecteerd door de brandpompen automatische controller, waardoor de brandpomp start.

Een jockeypomp is afgestemd op een stroom die kleiner is dan de stroom naar één sprinkler om te zorgen voor een daling van de systeemdruk.

Jockeypompen zijn meestal kleine centrifuge pompen met meerdere fasen en hoeven niet te worden vermeld of gecertificeerd voor toepassing in brandsystemen.De besturingsapparatuur van de jockeypompen kan echter voorzien zijn van goedkeuringen.

 

 

Productsoort:

 

NFPA20-pakket

 

 

Voordeel:

 

Internationale technische normen van de eerste klasse

 

NM Vuuris het eerste lid van de NFPA van Chinese pompfabrikanten.

 

De productie van brandpompgroepen is strikt in overeenstemming met NFPA20, het productieproces en de prestatietests voldoen ook aan de eisen van ISO9001,Sommige soorten producten hebben APSAD ((Frankrijk), UL, FM en CCCF certificaten.

 

We zijn de enige onderneming in China die niet alleen UL en FM certificaten heeft verkregen, maar ook CCCF,Het is ook het eerste bedrijf ter wereld dat door UL CCIC is geautoriseerd als getuige-testcentrum voor zowel brandpompen als brandbestrijdingsmotoren..

 

 

Eerste klas test- en inspectieapparatuur.

 

De UL-certificering vertegenwoordigt de hoogste technische standaarden ter wereld voor brandcertificering, maar betekent ook dat gecertificeerde brandproducten het meest extreme,harde testproces moeten doorstaan.het doel van de certificering om na te gaan of het product aan de prestaties voldoet,veiligheid en kwaliteitseisen,om het doel van de bescherming van het eigendom te bereiken.

 

NM brandverbrandingsmotor UL1247 en brandpomp UL448 getuige laboratorium accreditatie,volledig bewezen dat het bedrijf in termen van hardware en software sterkte, moeten voldoen aan de

strenge eisen van UL-certificering.

 

Van het de Brandwater van NFPA20 GB6245 de Jockeypomp 25GPM Brandbestrijdingssysteem om Te bouwen 0