• Wuhan Spico Machinery & Electronics Co., Ltd.
  Hany Samy
  Ik vind wat niet ik kan zeggen en ik weet niet het hoe te om u te danken. Het was een grote week met u en het was één van de beste tijden die ik ooit heb gehad. uw werkgever is uitstekend en de fabriek is zeer goed Ik zal alle u ik zo veel mis u missen Dank u Samy Hany
 • Wuhan Spico Machinery & Electronics Co., Ltd.
  hazelaar
  Dank u zeer voor de opleiding en voor het zijn grootmoedige gastheren. Wij hebben een onze kennis in goed gebruik geleerd en gezet. Betreffende de bril voor ons steekproefmodel, zullen wij aan u terugkeren zodra wij meer informatie hebben verzameld. Opnieuw, dank u voor het aanpassen van ons in de opleiding J
 • Wuhan Spico Machinery & Electronics Co., Ltd.
  Wen
  Dank voor de gastvrijheid tijdens ons bezoek aan uw bedrijf. Wij wachten op uw revisieaanbieding met inclusieve het verschepen kosten. Dank.
Contactpersoon : Kathy Wong
Telefoonnummer : +8618627949609
Whatsapp : +8618986068523

NFPA20 de standaardpomp van de Noodsituatiebrand voor Watervoorzienings Brandbestrijdingstoepassing

Plaats van herkomst China
Merknaam CNP NM FIRE
Certificering ISO/CCCF
Min. bestelaantal 1set
Prijs Negotiation
Verpakking Details export verpakkingen
Levertijd 30-45 werkdagen
Betalingscondities L / C, T / T

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Certificatie ISO/CCCF Vermogen 20-1227Kw
Controlebord DE BRAND VAN CNP NM Kleur rood
standaard NFPA20 Gebruik Brandbestrijdings
Hoog licht

hoge druk brandbestrijdingspompen

,

de pomp van het brandwater

Laat een bericht achter
Productomschrijving

NFPA20 de standaardpomp van de Noodsituatiebrand voor Watervoorzienings Brandbestrijdingstoepassing

 

 

De prestaties strekken zich uit:


Macht: 20-1227Kw
Snelheid: 1500-3000rpm

 

De brandpomp begint wanneer de druk in de dalingen van de brandsprenkelinstallatie onder een drempel. De dalingen van de sprenkelinstallatiedruk beduidend wanneer één of meerdere brandsproeiers aan hitte boven hun ontwerptemperatuur, worden blootgesteld en opent, vrijgevend water. Afwisselend, worden andere brandslangenspoelen of andere brandbestrijdingsverbindingen geopend, veroorzakend een drukdaling in de brandbestrijdingsleiding.


De brandpompen zijn nodig wanneer het lokale gemeentelijke watersysteem geen voldoende druk kan verstrekken om aan de hydraulische ontwerpvereisten van de brandsprenkelinstallatie te voldoen. Dit komt gewoonlijk voor als het gebouw, zoals in high-rise gebouwen, of in systemen die een vrij hoge einddruk bij de brandsproeier vereisen om een groot volume van water te verstrekken, zoals in opslagpakhuizen zeer lang is. De brandpompen zijn ook nodig als de brandbeveiligingwatervoorziening van een de opslagtank van het grondniveauwater wordt verstrekt.


De types van pompen die voor brandweer worden gebruikt omvatten: horizontaal gespleten geval, verticaal gespleten geval, verticale gealigneerde, verticale turbine, en eindzuiging.

 

Toepassing:

 

Watervoorziening en drainage occaisons in mijnbouw, metallurgische techniek, de Gemeentelijke, Petrochemische industrieën met hoog vereiste voor betrouwbaarheid maar zonder voeding.

 

Producttype:

 

NFPA20 pakket

 

 

Voordeel:

 

Prima internationale technische normen

 

Prima het testen en inspectiemateriaal.

 

NM Brand is het eerste lid van NFPA van Chinese pompfabrikanten.

 

De productie van de groepen van de brandpomp is strikt overeenkomstig NFPA20, voldoen het productieproces en prestaties het testen ook aan het vereiste van ISO9001, hebben sommige soorten producten APSAD (Frankrijk), UL, FM en CCCF-certificaten.

 

Wij zijn de enige onderneming in China dat niet alleen UL en FMcertificaten, maar CCCF ook, ook het eerste bedrijf in de wereld verkreeg die door UL CCIC als getuigen testend centrum voor zowel brandpompen als brandbestrijdingsmotoren werd gemachtigd.

 

UL de certificatie vertegenwoordigt de hoogste technische niveaus van de wereld van brandcertificatie, maar ook betekent dat de verklaarde brandproducten het extreemste, ruwe testproces, het doel van certificatie moeten weerstaan dat wordt ontworpen om te verifiëren of het product aan de prestaties, veiligheids en kwaliteitsvereisten voldoet, om het doel van bezitsbescherming te bereiken.

 

NM brand verkreeg branddieselmotor UL1247 en getuigde het laboratoriumerkenning van de brandpomp bewees de UL448, volledig dat het bedrijf in termen van hardware en softwaresterkte, moet ontmoeten

strenge eisen van UL-certificatie.

 

De dienst:

 

1. Antwoord binnen 24 uren.
2. De producten van uitstekende kwaliteit en de redelijkste prijs
3. Gegevens en chemische technologiesteun.
4. De professionele teamdienst
5. Customiszedproductie voor verschillend pakket
6. Geen vertraging op verzending