• Wuhan Spico Machinery & Electronics Co., Ltd.
  Hany Samy
  Ik vind wat niet ik kan zeggen en ik weet niet het hoe te om u te danken. Het was een grote week met u en het was één van de beste tijden die ik ooit heb gehad. uw werkgever is uitstekend en de fabriek is zeer goed Ik zal alle u ik zo veel mis u missen Dank u Samy Hany
 • Wuhan Spico Machinery & Electronics Co., Ltd.
  hazelaar
  Dank u zeer voor de opleiding en voor het zijn grootmoedige gastheren. Wij hebben een onze kennis in goed gebruik geleerd en gezet. Betreffende de bril voor ons steekproefmodel, zullen wij aan u terugkeren zodra wij meer informatie hebben verzameld. Opnieuw, dank u voor het aanpassen van ons in de opleiding J
 • Wuhan Spico Machinery & Electronics Co., Ltd.
  Wen
  Dank voor de gastvrijheid tijdens ons bezoek aan uw bedrijf. Wij wachten op uw revisieaanbieding met inclusieve het verschepen kosten. Dank.
Contactpersoon : Kathy Wong
Telefoonnummer : +8618627949609
Whatsapp : +8618986068523

1500 Verticale de Turbinepomp van de V.S. GPM

Plaats van herkomst China
Merknaam NM FIRE
Certificering UL & FM
Modelnummer 250VTP400-28X2
Min. bestelaantal 1 reeks
Prijs Negotiation
Verpakking Details Standaard de uitvoer zeewaardige verpakking
Levertijd 65 werkdagen

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Kolompijp Koolstofstaal Drijvende kracht S.S 304
Verspreider Kneedbaar gietijzer Schacht S.S420
Gidslager teflon Zuigingsklok Kneedbaar gietijzer
Hoog licht

1500 Verticale de Turbinepomp van de V.S. GPM

,

UL vermelde Verticale Turbinepomp

,

FM Goedgekeurde Brandbestrijdingspompen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

NM Brand 1500 Verticale de Turbinepomp UL van de V.S. GPM maakte van een lijst en de FM keurde Gebruikt voor Brandbestrijding goed

 

Hoofdparameters:

 

Pomp NM-Brand Verticale Turbine
Type 250VTP400-28X2
Prestatieskromme 2 stadia
Geschatte stroom 1500gpm
Gewoed hoofd 87 psi
Pomplengte: 2.4 m
Versnellingsbak KMIO H125 (Goedgekeurde FM)
Motor NM Brandnm4-108b UL Vermelde
Brandstoftank NM Brand nmty-yx-600l-00-01
Controlemechanisme Eaton FD120-L1 UL & FM
Jockey Pump CNP SJ30-6
Controlemechanisme Eaton xtjp-g13-B-l1-C1

 

 

Pompfoto:

 

 

1500 Verticale de Turbinepomp van de V.S. GPM 0

 

 • Toepassing:
 

Industriële gebieden: Alle aardolie, petrochemische stof, chemisch product, olievelden, pijpleidingendiensten, oliebewaarplaatsen, olieterminals, olieraffinaderijen, zeeplatforms, enz. Nationale korrelopslag, thermische elektrische centrales, staalfabrieken, scheepswerven, papierfabrieken, enz.
Commercieel Gebied: vijfsterrenhotels, de ziekenhuizen, scholen, supermarkten, bureaugebouwen, commerciële complex op grote schaal, wegtunnels, metroposten, stations, luchthavens; De Bedrijven van de brandbestrijdingstechniek;

 

Gelieve van nota te nemen: de pomp zal verkocht niet individu zijn, moet het gelijke met motor of elektrische motorbestuurder zijn.

 

 

De bovengenoemde modellen worden gebruikt voor van de Diesel de Verticale Pomp Met motor Turbinebrand Vastgesteld (Warmtewisselaar) 1000gpm@187psi 1760RPM

 

Tevreden om ons te contacteren als u een andere vereisten hebt.

Dank

 

Pompcertificaat:

 

        1500 Verticale de Turbinepomp van de V.S. GPM 1

 

Dieselmotorcertificaat:

 

 

           1500 Verticale de Turbinepomp van de V.S. GPM 2

 

Bedrijfinleiding:

 

De Brandopstelling van CNP en NM-een behulpzame onderneming in Oktober, 2013. introducerend sommige ervaren talenten met internationaal prima technisch niveau. De benoeming en de productie van de producten zijn strikt verenigbaar met vereisten van internationale certificaten, voor het veranderen van de achterwaartse voorwaarden in binnenlandse markt.

 

 

NM Brand is het eerste lid van NFPA van Chinese pompfabrikanten. In Maart 2017, werd het de eerste onderneming van China om zowel UL & FM twee te hebben internationale certificatie van brandpompen. In September werd hetzelfde jaar, NM Brand opnieuw de eerste onderneming van China om UL-certificaat voor diesel brandmotor te hebben. Momenteel, slechts 3 of 4 bedrijven in de wereld hebben de certificatie van de brandmotor verkregen. NM Brand is ook het eerste bedrijf in de wereld om zowel UL te hebben een lijst maakte brand van pompen als brandmotoren. Deze reeks verwezenlijkingen zal volledig de monopoliesituatie op lange termijn van brandproducten door Europees en Amerikaans merk breken, die het tempo van Chinese ondernemingen om versnellen overzee te gaan.

 

1500 Verticale de Turbinepomp van de V.S. GPM 3

 

Als eerste Chinees lid van NFPA, heeft NM Brand een sterk technisch team met ervaring van het de brandmateriaal R&D van meer dan 20 jaar de globale, met inbegrip van een aantal buitenlandse ingenieurs en deskundigen. NM Brand werd het eerste bedrijf in de wereld om zowel UL te hebben een lijst maakte brand van pompen als brandmotoren, die uit het NM-van het Brandteam de reusachtige investering van 5 jaar harde werk en door onderneming bestonden.
Deze reeks historische doorbraakresultaten speelt een zeer belangrijke rol in het verbeteren van het technische niveau van de de brandindustrie van China en beschermt effectief het nationaal leven en bezit. Dit is ook het primaire doel dat wij hebben nagestreefd.

 

 

Naast de bovengenoemde modellen, zijn er vele het modelul/fm-testen in proces.

Het verheugen zich op uw onderzoek.

 • FAQ

Q1.Do hebt u de ul-VERMELDE Reeksen van de Brandpomp?

 

Ja, hebben wij de Reeksen van de de Brandpomp van UL/FM en van NFPA standaard.

 

Q2.Please citeren de XXGPM@XXXPSI-Pomp zonder bestuurder.

 

Droevig, wordt de pomp niet afzonderlijk verkocht, worden de pompen en de aandrijving samen verkocht.

 

Q3.I vereis uw Beëindigen-Zuiging van de motoraandrijving/spleet-Insluitende brandpomp, welke informatie shold ik verzond naar u?

 

De heer/Mevrouw, u kan privide de Capaciteit, Aandacht, Voltage en Frequncy, zullen wij het citaat voor u maken, als u Jockey Pump of andere toebehoren, gelieve ons samen te vertellen nodig hebt.

 

Q4.If vereis I uw Beëindigen-Zuiging van de Dieselmotoraandrijving/spleet-Insluitende brandpomp, welke informatie shold ik verzond naar u?

 

U kunt verzond de de de Capaciteitsaandacht, Temperatuur en Hoogte (de temperatuur en de hoogte zullen de prestaties van dieselmotoren beïnvloeden). Als u Jockey Pump of andere toebehoren nodig hebt, te vertellen gelieve samen ons Voltage en Frequncy of toebehoren.

 

Q4.I vereis de Reeks van de de Brandpomp van UL Verticale Tubine, te verzenden gelieve me de prijs.

 

Voor de Geplaatste Pomp van Vertical Tubine Fire van de motorduiker: u zou ons de Capaciteit, Aandacht, Voltage Frequncy en de tank diep moeten geven.

Voor de Geplaatste de Brandpomp van Tubine van de Dieselmotoraandrijving Verticale: u zou ons de Capaciteit, Aandacht en de tank diep moeten geven.

Als u Jockey Pump of andere toebehoren nodig hebt, gelieve te vertellen samen ons.

 

Q5.Could vraag Ik wat de levertijd van deze brandpomp en jockey piump is indien wij tot hen ooit van u opdracht geven?

 

Onder normale cicumstance, 75days, zullen wij de leveringsdatum na het ontvangen van de storting meedelen.

 

Q6.Please adviseren als u me de kosten voor de vracht kunt ook verzenden?

 

Tevreden. bevestig model de eerste, dan zullen wij raming schatten. De Reeksen van de Brandpomp zijn aangepaste productie, zullen de daadwerkelijke verpakkingsgrootte en de geschatte grootte verschillend zijn.

 

 

 

 • De dienst:

1. Antwoord binnen 24 uren.
2. De producten van uitstekende kwaliteit en de redelijkste prijs
3. Gegevens en chemische technologiesteun.