• Wuhan Spico Machinery & Electronics Co., Ltd.
  Hany Samy
  Ik vind wat niet ik kan zeggen en ik weet niet het hoe te om u te danken. Het was een grote week met u en het was één van de beste tijden die ik ooit heb gehad. uw werkgever is uitstekend en de fabriek is zeer goed Ik zal alle u ik zo veel mis u missen Dank u Samy Hany
 • Wuhan Spico Machinery & Electronics Co., Ltd.
  hazelaar
  Dank u zeer voor de opleiding en voor het zijn grootmoedige gastheren. Wij hebben een onze kennis in goed gebruik geleerd en gezet. Betreffende de bril voor ons steekproefmodel, zullen wij aan u terugkeren zodra wij meer informatie hebben verzameld. Opnieuw, dank u voor het aanpassen van ons in de opleiding J
 • Wuhan Spico Machinery & Electronics Co., Ltd.
  Wen
  Dank voor de gastvrijheid tijdens ons bezoek aan uw bedrijf. Wij wachten op uw revisieaanbieding met inclusieve het verschepen kosten. Dank.
Contactpersoon : Kathy Wong
Telefoonnummer : +8618627949609
Whatsapp : +8618986068523

Brandbestrijdingsdiesel Gedreven Verticale de Pomp Meertrappige NFPA 20 Norm van de Turbinebrand

Plaats van herkomst China
Merknaam CNP NM FIRE
Certificering ISO/CCCF
Min. bestelaantal 1set
Prijs Negotiation
Verpakking Details exportpakket
Levertijd 35-40 werkdagen
Betalingscondities L / C, T / T

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
kleur rood Omhulsel Nodulair gietijzer
Waaier brons lager SKF
standaard NFPA20 Gebruik Brandbestrijdings
Hoog licht

verticale brandpomp

,

verticale turbine centrifugaalpomp

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Van mutil-stadium Brandbestrijdings van de de Turbinebrand Gebruiksvertial de Pompcapaciteiten tot 10.000 GPM met NFPA20-Norm

 

 

De verticale Inleiding van de Turbinepomp:

 

Een verticale turbinepomp is een speciale centrifugaaldiepomp wordt ontworpen om water van een reservoir te trekken of goed is dat diep ondergronds. Het is één van de twee belangrijkste types van turbinepompen en het wordt af en toe bedoeld als lijn-schacht turbinepomp of diepe goed turbinepomp.
De twee belangrijkste types van turbinepompen zijn turbinepompen met duikvermogen en verticale turbinepompen. Terwijl de elektrische motor in een pomp met duikvermogen onderwater bij de basis van de pomp wordt gevestigd, wordt de motor in een verticale turbinepomp gevestigd boven grond en het heeft door een verticale schacht aan de drijvende kracht bij de basis van de pomp verbonden. Nochtans, is het woord „turbine“ in de naam van de pomp enigszins ongepast omdat dit type van pomp om het even wat niet heeft met een turbine te doen. Toepassingen
De verticale turbinepomp wordt hoofdzakelijk gebruikt in gevallen waarbij een pomp met duikvermogen niet kan worden gebruikt omdat de stroom de waaier van turbines overschrijdt. Deze types van pompen worden ook gebruikt om water aan gemeenten te leveren die van grondwater in plaats van oppervlaktewater, en aan het water van de leveringsbrand en samenstellingswater voor bedrijven afhangen.

 

Waar de bron van het brandbeveiligingwater onder de grond of dekniveau wordt gevestigd, is de beste technische het pompen oplossing de verticale opgeschorte multipomp van de stadiumturbine. Met dit type van eenheid wordt de drijvende kracht volledig op elk moment ondergedompeld in water eerste handhaven. De pompen worden gedreven door verticale elektrische motoren of door dieselmotoren door een rechte hoekversnellingsbak.

 

 

De VTP-pomplijn wordt normaal ontworpen om in putten of zinkputten te werken. Zijn komassemblage bestaat hoofdzakelijk uit een een zuigingsgeval of klok, één of meerdere pompkommen en een lossingsgeval. De assemblage van de pompkom wordt geplaatst in de zinkput of goed bij een diepte om de juiste onderdompeling te verstrekken.
Verrichtingsgrenzen
Capaciteit tot 13.636 m ³ /h (de 60.000 V.S. gpm)
Hoofd tot 762 m (2.500 voet)
Maximumdruk 74 bar (1.080 psi)
Temperatuur 0 tot 121 ºC (32 tot 250 ºF)
De toepassingen diep goed, irrigatie, zinkputten, condensaat, kunnen vereisten, industriële brandweer pompen, gemeentelijk,

 

Hoe het werkt:


De verticale turbinepomp wordt normaal gedreven door een AC elektrische inductiemotor of een dieselmotor via een rechte hoekaandrijving. Het eind van de pomp bestaat uit een roterende drijvende kracht die aan een schacht wordt aangesloten bij en die het bronwater in een verspreideromhulsel leidt als een kom wordt bekend.


De pompen met meertrappige regelingen gebruiken verscheidene drijvende kracht op één enkele schacht om hogere druk te produceren die voor het pompen van water van diepere putten worden vereist of waar de hogere druk (hoofd) op grondniveau wordt vereist.


Een verticale turbinepomp werkt wanneer het water door de pomp uit de bodem door een klokvormig die apparaat komt als een zuigingsklok wordt bekend. Het water beweegt zich dan in de eerste stadiumdrijvende kracht, die de snelheid van het water verhoogt. Het water beweegt zich dan direct in het verspreideromhulsel boven de drijvende kracht, waar de hoge snelheidsenergie in hoge druk wordt omgezet. Het verspreideromhulsel leidt ook de vloeistof in de volgende die drijvende kracht direct boven het verspreideromhulsel wordt gevestigd. Het proces gaat door alle stadia in de pomp.


Na het verlaten van het verspreideromhulsel, gaat het water in een verticale kolompijp over en neemt naar de oppervlakte toe. De roterende schacht binnen de kolom is propped met 3 tot 5 voet intervallen die kokerringen met behulp van die binnen de kolom worden geplaatst en zij door het water worden gesmeerd aangezien het zich voorbij hen beweegt. De pomp heeft ook een lossingshoofd aan de oppervlakte die de stroom aan veranderingsrichting naar de lossingspijp toestaat. Een rechte bevindende hoge duwa.c. motor wordt gepast boven het de lossingshoofd van de pomp.

 

Voordeel:

 

 

Prima het testen en inspectiemateriaal.

 

UL de certificatie vertegenwoordigt de hoogste technische niveaus van de wereld van brandcertificatie, maar ook betekent dat de verklaarde brandproducten het extreemste, ruwe die testproces, het doel van certificatie moeten weerstaan wordt ontworpen om te verifiëren of het product aan de prestaties, veiligheids en kwaliteitsvereisten voldoet, om het doel van bezitsbescherming te bereiken.

 

De dienst:

1. Om de producten van uitstekende kwaliteit van redelijke prijzen in de additief voor levensmiddelenindustrie te voorzien.
2. Om orden te volgen en op tijd verschepen te schikken die, volledige documenten verstrekken
voor Inklaring volgens verschillend de uitvoerbeleid in verschillende landen.