• Wuhan Spico Machinery & Electronics Co., Ltd.
  Hany Samy
  Ik vind wat niet ik kan zeggen en ik weet niet het hoe te om u te danken. Het was een grote week met u en het was één van de beste tijden die ik ooit heb gehad. uw werkgever is uitstekend en de fabriek is zeer goed Ik zal alle u ik zo veel mis u missen Dank u Samy Hany
 • Wuhan Spico Machinery & Electronics Co., Ltd.
  hazelaar
  Dank u zeer voor de opleiding en voor het zijn grootmoedige gastheren. Wij hebben een onze kennis in goed gebruik geleerd en gezet. Betreffende de bril voor ons steekproefmodel, zullen wij aan u terugkeren zodra wij meer informatie hebben verzameld. Opnieuw, dank u voor het aanpassen van ons in de opleiding J
 • Wuhan Spico Machinery & Electronics Co., Ltd.
  Wen
  Dank voor de gastvrijheid tijdens ons bezoek aan uw bedrijf. Wij wachten op uw revisieaanbieding met inclusieve het verschepen kosten. Dank.
Contactpersoon : Kathy Wong
Telefoonnummer : +8618627949609
Whatsapp : +8618986068523

De Jockeypomp van de roestvrij staal40gpm Brand voor Bureaugebouwen/Supermarkten

Plaats van herkomst China
Merknaam CNP NM FIRE
Certificering ISO/CCCF
Min. bestelaantal 1set
Prijs Negotiation
Verpakking Details export verpakkingen
Levertijd 30-45 werkdagen
Betalingscondities L / C, T / T

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Certificatie ISO/CCCF stroom Tot 1000GPM
Controlebord DE BRAND VAN CNP NM Kleur rood
Materiaal Roestvrij Staal Gebruik Brandbestrijdings
Hoog licht

de jockeypomp van het brandwater

,

de pomp van de brandkraanjockey

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De meertrappige Hulppomp van de Brandjockey met NFPA20 en GB6245 Standard 40GPM voor Brandbestrijdingstoepassing

 

 

De Pompinleiding van de brandjockey:

 

Het belangrijkste doel van de jockeypomp is de waterdruk binnen de pijpen binnen een bepaalde waaier te handhaven wanneer er geen brand is zodat de sproeiers niet willekeurig afgaan. De jockeypomp zorgt ook ervoor dat de druk in de pijpen bij normale druk door water in lekke pijpen opnieuw te vullen wordt gehandhaafd. In het geval van een brand breek en de druk beduidend uit dalingen, kan een jockeypomp niet omhoog houden, en de lage druk zal de brandpomp teweegbrengen beginnen water te pompen.

 

Bovendien, verhindert de jockeypomp de brandsprenkelinstallatie worden beschadigd wanneer de grotere brandpomp begint verzendend water door het systeem. Als een brandsysteem een jockeypomp niet heeft om het onder druk gezet te houden, zal het systeem vrij lage druk ontwikkelen. Dit kan tot schade op het systeem als resultaat van de plotselinge verandering in druk leiden wanneer de brandpomp begint pompend water.

 

Om het even welke jockeypomp bestaat uit drie componenten die een motor, een controlemechanisme en een pomp omvatten. De twee belangrijkste types van jockeypompen zijn regeneratieve turbinepompen en centrifugaalpompen. Het centrifugaaltype is minder efficiënte energie maar vereist minimaal onderhoud dan een regeneratieve turbinepomp. Anderzijds, kan een regeneratieve turbinepomp hoge druk met weinig macht produceren, maar dit kan tot bovenmatige druk in het systeem leiden. Dit betekent daarom dat het meer onderhoud vereist.

Hoe te kiezen:

 

Het zou moeten worden verkozen om in verrichting tijdens een periode zo veel te krijgen zoals 10 minuten en de druk te brengen op het gewenste niveau op het ontdekken van een lekkage die in het brandblussysteem duidelijk kan zijn.
Het wordt geselecteerd bij 1% van de nominale stroom van de stroom (min. 1 GPM), en bij een druk van meer dan 10% van de nominale druk.

 

De prestaties strekken zich uit:

 

CCCF: Q: 0.25-125L/S H: 0.40-2.5Mpa

NFPA20: Q: 100-1000GPM H: 100-220PSI

 

 

Toepassing:

 

Grote hotels, de ziekenhuizen, scholen, bureaugebouwen, supermarkten, commerciële woningbouw, metro posten, stations, luchthavens, soorten vervoerstunnels, petrochemische installaties, thermische elektrische centrales, terminals, oliedepots, grote pakhuizen en industriële en mijnbouwondernemingen, enz.

 

Een jockeypomp is een kleine pomp die met een brandsprenkelinstallatie wordt verbonden druk in de sproeierpijpen te handhaven. Dit moet ervoor zorgen dat als een brand-sproeier wordt geactiveerd, er een drukdaling zal zijn, die door het automatische controlemechanisme van brandpompen zal worden ontdekt, wat zal veroorzaken de brandpomp om te beginnen.

Een jockeypomp is met maat voor een stroom minder dan de stroom aan één sproeier om een daling van de systeemdruk te verzekeren. Vandaar is een jockeypomp een belangrijk stuk van het de controlesysteem van brandpompen.

De jockeypompen zijn typisch kleine meertrappige centrifugaalpompen, en moeten niet voor de toepassing van het brandsysteem worden vermeld of worden verklaard. Het controlemateriaal voor jockeypompen kan nochtans goedkeuring dragen.

 

 

Producttype:

 

NFPA20 pakket

 

 

Voordeel:

 

Prima internationale technische normen

 

Prima het testen en inspectiemateriaal.

 

NM Brand is het eerste lid van NFPA van Chinese pompfabrikanten.

 

De productie van de groepen van de brandpomp is strikt overeenkomstig NFPA20, voldoen het productieproces en prestaties het testen ook aan het vereiste van ISO9001, hebben sommige soorten producten APSAD (Frankrijk), UL, FM en CCCF-certificaten.

 

Wij zijn de enige onderneming in China dat niet alleen UL en FMcertificaten, maar CCCF ook, ook het eerste bedrijf in de wereld verkreeg die door UL CCIC als getuigen testend centrum voor zowel brandpompen als brandbestrijdingsmotoren werd gemachtigd.

 

UL de certificatie vertegenwoordigt de hoogste technische niveaus van de wereld van brandcertificatie, maar ook betekent dat de verklaarde brandproducten het extreemste, ruwe testproces, het doel van certificatie moeten weerstaan dat wordt ontworpen om te verifiëren of het product aan de prestaties, veiligheids en kwaliteitsvereisten voldoet, om het doel van bezitsbescherming te bereiken.

 

NM brand verkreeg branddieselmotor UL1247 en getuigde het laboratoriumerkenning van de brandpomp bewees de UL448, volledig dat het bedrijf in termen van hardware en softwaresterkte, moet ontmoeten

strenge eisen van UL-certificatie.